9 березня 2011

Президенту Януковичу В.Ф.

Адміністрація Президента України.

Пане Президенте!

Дуже добре, що у Вас є більшість у Верховній Раді і це дозволяє Вам "покращити життя уже сьогодні". Минув рік Вашого президентства, а нам жити стало важче, жити стало тривожніше. Єдине, чим Ви можете виправдовуватися ‒ це реформами, але реформи добрі, коли їх розпочато з себе, а для цього ми вимагаємо :

1. Узаконити зменшення кількісного складу депутатів Верховної Ради до наступних парламентських виборів. Нам не потрібні 450 депутатів - достатньо 250. Ліквідувати всі пільги для депутатів ВР, зменшити зарплату до рівня середньої у м. Києві;

Скоротити штат на 50%:

а ) адміністрації Президента та ДУСі;

б ) комітетів ВР;

в ) всіх міністерств, відомств, управлінь;

г ) всіх соціальних фондів;

д) податкових інспекцій на місцях;

е) органів центральної та місцевої виконавчих рад;

2. Заборонити депутатам ВР голосувати чужими картками ‒ покаранням за такі дії мають бути кримінальна відповідальність і заборона бути обраними знову;

3. Ухвалити закони у боротьбі з корупцією з жорсткою кримінальною відповідальністю та конфіскацією майна для депутатів, суддів, прокурорів та всіх чиновників державного апарату;

4. Заборонити переведення коштів в офшорні зони, що дозволить припините подальші запозичення в МВФ. Ми забороняємо Вам брати нові транші!

5. Запровадити обов'язкове декларування доходів та витрат для всіх без винятку "слуг народу", а саме : депутатів, прокурорів, суддів, чиновників всіх рангів.

6. На законодавчому рівні провести обов'язкову люстрацію для всіх депутатів Верховної Ради, прокурорів, суддів та всіх високопосадовців.

7. Дотримуватися Конституції України і не вимагати від підприємців з боку Управління Пенсійного Фонду України сплати добровільних внесків, називаючи їх обов'язковими і при цьому, не надаючи ніяких договірних гарантій.

8. Скасувати побори Управління Пенсійного Фонду України для підприємців‒пенсіонерів та інвалідів;

9. Заборонити Управлінню Пенсійного Фонду України подвійне стягнення пенсійних внесків з підприємців, які мають ще одне місце роботи;

10. Не підвищувати пенсійний вік!

11. Різниця між мінімальним і максимальним розміром пенсій не може перевищувати п'ять разів.

12. Підвищити зарплати до рівня європейських, оскільки ціни в нас вже європейські.

Збільшити рівень заробітних плат в Україні за рахунок зменшення нарахувань податків та внесків.

13.Скасувати щомісячну подачу податкової декларації для приватних підприємців;

14. Вимагаємо продовжити строк дії мораторію на продаж землі!

Пане Президенте! Наші вимоги зафіксовано в протоколі зборів. Ми будемо тримати на контролі виконання Вами цих 14 пунктів і подальше Ваше звітування перед людьми за їхнє виконання.

Краще не ігнорувати наше звернення, бо саме з наших податків Ви отримуєте зарплати. Українці істинно терпляча нація, але навіть у нас терпіння вже добігає кінця. Почуйте нас, якщо хочете бути почуті нами!

Затверджено на зборах громадян 09 березня 2011 р. на площі біля ККЗ "Ювілейний" в м. Херсон