22 березня 2016
У Херсоні відбудеться круглий стіл на тему "Як перемогти Росію: за матеріялами праць Дмитра Донцова"

У вівторок, 22 березня 2016 року, о 16:00 у приміщенні газети "Із Рук у Руки" за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 7 (колишня вул. Радянська) відбудеться круглий стіл "Як перемогти Росію: за матеріялами праць Дмитра Донцова".

Своїми роздумами поділиться упорядник і редактор "Вибраних творів" Дмитра Донцова у 10-ти томах Олег Баган (кандидат філологічних наук, керівник науково-ідеологічного центру ім. Дмитра Донцова, м. Львів), а також заступник голови ВО "Свобода" з питань історичної пам'яти Олег Панькевич та голова Херсонської обласної організації ВО "Свобода" Олег Гаврилко.

Відбудеться презентація вибраних творів Дмитра Донцова, книг про ОУН та УПА, а також презентація нових книг Ганса фон Даха "Техніка бою".

Захід відбудеться у рамках проєкту "Історичні діялоги" за сприянням Херсонської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Прес-служба ВО "Свобода"